Scroll Top

Asistenta

Lorem ipsum dolor sit amet ipsum

Firma noastra ofera asistenta completa si profesionista pentru a va pregati si a raspunde la controalele efectuate de organele de control, cum ar fi autoritatile fiscale sau Registrul Comertului .

In primul rand, va ajutam la pregatirea si organizarea documentelor necesare pentru control, precum registre contabile, facturi si alte documente fiscale. Ne asiguram ca toate documentele sunt completate corect si sunt in conformitate cu regulile si regulamentele in vigoare.

In plus, va oferim asistenta in timpul controlului propriu-zis, prin prezentarea si explicarea documentelor si prin raspuns la intrebarile organului de control. Suntem pregatiti sa furnizam orice informatii suplimentare sau clarificari necesare pentru a dovedi corectitudinea si legalitatea operatiunilor financiare ale clientului.

Dupa terminarea controlului, va oferim asistenta in implementarea oricaror recomandari sau corectii necesare pentru a se conforma cu regulile si regulamentele in vigoare.

Va oferim asistenta completa si profesionala pentru a pregati si a raspunde la controalele efectuate de organele de control, prin asigurarea firma clientului este in conformitate cu regulile si regulamentele in vigoare, si prin ajutarea la implementarea oricaror recomandari sau corectii necesare.

Company

SC BST ACTIV EXPERT SRL

Date

02.02.2023

Skill

Business Consulting

orientati spre rezultat

Orientarea spre rezultat a unei firme de contabilitate se refera la abilitatea acesteia de a atinge obiectivele si tintele stabilite de clientii sai, prin oferirea de servicii de calitate si personalizate.

Una dintre caracteristicile esentiale firmei noastre este capacitatea de a intelege si a anticipa nevoile si cerintele clientilor, si de a oferi solutii adaptate pentru a le satisface. Aceasta este realizata prin angajarea de contabili experimentati si instruiti, care sunt in masura sa ofere consiliere si orientare financiara adecvata.

Eficienta si punctualitatea sunt, de asemenea, aspecte importante pentru o firma noastra. Firmele trebuie sa fie in masura sa respecte termenele limita si sa livreze rapoarte si alte documente necesare la timp, pentru a ajuta clientii sa ia decizii informate si sa atinga obiectivele lor financiare.

Bstcontab este o firma deschisa la comunicare si care ofera un nivel ridicat de serviciu clienti, raspunzand la intrebarile si preocuparile clientilor intr-un mod prompt si profesionist.

In general, o firma de contabilitate orientata spre rezultat este un partener de incredere pentru afacerile si indivizii, care ofera servicii de calitate pentru a ajuta la atingerea obiectivelor financiare si fiscale.

Bostan Alexandru
Expert contabil
“Suntem aici sa va ajutam in orice problema .Firma dumneavoastra este in maini sigure ! “
Bostan Maria
Expert contabil

Oferim servicii complete și personalizate în domeniu, respectând standarde stricte de calitate, după normele europene actuale.

Bostan Alexandru
Manager

Pe parcursul anilor am investit în perfecționarea continuă a echipei noastre și am reușit să devenim un punct de sprijin și dezvoltare pentru multiple companii și afaceri locale.

Bostan Alexandru
Manager

Pe parcursul anilor am investit în perfecționarea continuă a echipei noastre și am reușit să devenim un punct de sprijin și dezvoltare pentru multiple companii și afaceri locale.