Scroll Top

Compania noastra

SC BST ACTIV EXPERT SRL
Clientii in centrul preocuparilor noastre

Firma noastră activează în domeniul contabilității încă din 2011. Pe parcursul anilor am investit în perfecționarea continuă a echipei noastre și am reușit să devenim un punct de sprijin și dezvoltare pentru multiple companii și afaceri locale.

Oferim servicii complete și personalizate în domeniu, respectând standarde stricte de calitate, după normele europene actuale.

Angajații companiei SC BST ACTIV EXPERT SRL sunt membri ai Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) și beneficiază de training-uri specializate pentru a oferi cele mai bune soluții clienților.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unei firme de contabilitate performante este capacitatea de a oferi servicii de inalta calitate clientilor sai. Acest lucru poate fi realizat prin angajarea de contabili experimentati si instruiti, care sunt in masura sa ofere consiliere si orientare financiara adecvata.

De ce sa ne alegeti pe noi
flexibilitate

Ne adaptam nevoilor si cerintelor individuale ale fiecarui client, oferind solutii personalizate pentru problemele financiare specifice.

Eficienta si punctualitate

Respectam termenele limita si livram rapoarte si alte documente necesare la timp.

confidentialitate

Pastram informatiile financiare ale clientilor in siguranta si respectam legile si regulamentele in vigoare.

comunicare

Oferim un nivel ridicat de serviciu clienti, raspunzand la intrebarile si preocuparile clientilor intr-un mod prompt si profesionist.

Viziunea noastra

Firma noastra este orientata spre excelenta si satisfactia clientilor. Ne concentram pe oferirea unor servicii de inalta calitate, personalizate pentru fiecare client in parte, cu scopul de a-l ajuta sa atinga obiectivele financiare si fiscale.

De asemenea avem ca scop devenirea unui partener strategic pentru clientii nostri, oferind consiliere si orientare financiara, precum si servicii de contabilitate si consultanta.

Suntem orientati spre  dezvoltare continua, prin investirea in tehnologia si resursele necesare pentru a oferi servicii inovatoare si eficiente.Urmarim respectarea standardelor profesionale si a regulilor si regulamentelor, si  promovam etica si integritatea in toate aspectele activitatii noastre.

Viziunea noastra este de a deveni un lider in domeniul serviciilor contabile, prin oferirea de servicii de calitate si de valoare pentru clientii sai, si prin dezvoltarea unei culturi organizationale bazate pe excelenta si inovatie.

clientii nostri

Ne mândrim cu un portofliu larg de clienți, din cele mai vaste domenii de activitate precum:  

0
Proiecte europene
0
Clienti satisafacuti
0
Expertize contabile

Venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii dedicate de consultanță, redactare plan de afaceri și consiliere privind documentația necesară pe toată durata desfășurării proiectului de finanțare. (implementare-desfășurare-finalizare).

Bostan Alexandru
Expert contabil
“Suntem aici sa va ajutam in orice problema .Firma dumneavoastra este in maini sigure ! “
Bostan Maria
Expert contabil

Oferim servicii complete și personalizate în domeniu, respectând standarde stricte de calitate, după normele europene actuale.

Bostan Alexandru
Manager

Pe parcursul anilor am investit în perfecționarea continuă a echipei noastre și am reușit să devenim un punct de sprijin și dezvoltare pentru multiple companii și afaceri locale.

Bostan Alexandru
Manager

Pe parcursul anilor am investit în perfecționarea continuă a echipei noastre și am reușit să devenim un punct de sprijin și dezvoltare pentru multiple companii și afaceri locale.